Anti-Aging met GENXSKIN biedt cosmetische genetica, een nieuwe en revolutionaire aanpak voor een stevige, stralende en jonge huid

anti-aging schoonheidssalon eindhoven

Anti-Aging met GENXSKIN biedt cosmetische genetica, een nieuwe en revolutionaire aanpak voor een stevige, stralende en jonge huid

Wat is GENXSKIN?

Met GENXSKIN producten introduceert Ericson een anti aging control system voor het gelaat. De GENXSKIN producten hebben een cosmetische-genetische werking. Dit betekent dat de werkbare stoffen in de producten de genen reactiveren die verantwoordelijkheid zijn voor de stevigheid en volume van de huid en de contouren van het gezicht. De schoonheidsdriehoek – hoge jukbeenderen en een toelopende kin zoals bij jonge vrouwen – wordt hierdoor weer zichtbaar. Een verbetering van de huid en anti-aging effect is al zichtbaar na 14 dagen.

Hoe werkt GENXSKIN huidverzorging?

Het is een feit dat de huid van ons gezicht verouderd. Dit gebeurd op 2 manieren. Van binnenuit omdat het onderhoud en herstel proces van de cellen in de loop der jaren verandert. En van buitenaf door omgevingsfactoren zoals zonlicht, stress en voeding. Het verouderingsproces wordt voornamelijk veroorzaakt door de conditie van de genen. Met deze kennis en wetenschappelijk onderzoek zijn de GENXSKIN producten ontwikkeld. Ze bevatten aantoonbaar werkzame stoffen die de 14 genen reactiveren die bepalend zijn voor een jonge, stevige en stralende huid. De GENXSKIN behandeling, je huid wordt zichtbaar verstevigd en is een pure verwennerij voor je gezicht.

De GENXSKIN benadelingen worden uiteraard uitgevoerd door een GENXSKIN getrainde schoonheidsspecialiste. Als eerste wordt je huid intensief gereinigd met een verjongende milk en lotion. Hierna volgt een peeling. Een frisse substantie met korreltjes die op de huid smelt. Met zachte draaiende bewegingen worden de dode huidcellen verwijderd waardoor de genen die verantwoordelijk zijn voor een stevige en jonge huid door de werkbare stoffen maximaal geactiveerd worden. De peeling wordt afgenomen met warme kompressen. Je huid voelt hierna heerlijk glad en fris aan. Na de peeling volgt een ontspannende en intensieve gezichtsmassage waarbij ook de hals, nek en decolleté wordt meegenomen. Na deze heerlijke sensatie voelt je huid voller en steviger aan. Na de massage wordt een serum aangebracht voor een maximaal verstevigend effect van de huid. Dan volgt het masker. Deze bestaat uit een ampul gevolgd door het aanbrengen van een wit gaasje in de vorm van je gezicht. Dit wordt glad gestreken om het goed te laten hechten op de huid. Ik ga heerlijk 20 minuten ontspannen het masker haar werk te laten doen. Na het masker wordt een lichte modelage gedaan met een dagverzorgende crème. De behandeling wordt afgesloten met een aantal puntjes microfiller die de frontlijntjes en kraaienpootjes mooi opvult voor een glad en mooi resultaat. Het effect van de eerste behandeling is voor mij al direct zichtbaar en ik ben ervan overtuigd dat dit na 14 dagen alleen nog maar duidelijker wordt. Ik ben ontzettend benieuwd naar het resultaat over 28 dagen als ik een kuur van 4 behandelingen heb gedaan.

GENXSKIN thuis-producten voor een optimale werking en maximaal effect

Naast de behandeling in de salon gebruik ik thuis ook de verzorgingsproducten van GENXSKIN. Uit een uitgebreid aanbod kun je kiezen voor de producten die het beste bij je passen. Voor de dagelijkse intensieve reiniging in de ochtend en avond gebruik ik de verfrissende BI-PHAGEN cleasing oil op basis van water en olie. Na het aanbrengen van een liftend serum, LIFT SERUM G14, gebruik ik de PRONUTRIX CREAM voor de dag en de voedende MATRIXCELL CREAM voor de nacht. Twee keer in de week gebruik ik de RESURFING PEELING. Deze verwijdert de dode huidcellen waardoor de werkbare stoffen de genen van mijn huid maximaal reactiveren. Al deze GENXSKIN producten hebben een prettige en verfrissende geur en zijn zuinig in gebruik. Mijn eerste ervaring met de producten en de behandeling bij Solaris Totaalkosmetiek schept hoge verwachtingen. Vooral omdat ik al direct een zichtbaar effect zag. GENXSKIN, cosmetische genetica voor een anti-aging effect. Ik ben er klaar voor en zeer benieuwd naar het nu al zichtbare effect en veelbelovend resultaat.

Dit bericht verscheen het eerst op Mediskincare blog van Ericson Laboratoire en is geschreven door Joyce.

Author Info

Maaike

No Comments

Post a Comment