ANTI-AGING TIPS VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Anti-Aging tips voor alle leeftijden

ANTI-AGING TIPS VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Anti-Aging Tips voor alle leeftijden

We willen allemaal een mooie huid. Of je nu 25 of 65 bent, een huid die straalt stuurt een boodschap van gezondheid en vitaliteit. Het kan soms lijken alsof we racen tegen de klok als het gaat om onze huid jong te houden. Om nog maar te zwijgen over de invloed van vervuiling, stress en gebrek aan slaap. Maar je bent nooit te jong om te beginnen met het nemen van maatregelen, zodat je je hele leven lang jeugdigheid uitstraalt. Vergeet niet: Huidverjonging vraagt om een gedragsverandering. En het mooiste resultaat wordt voor het laatst bewaard. Een heel leven lang iedere ochtend en avond je huid reinigen en verzorgen maakt dat je huid 10 jaar jonger lijkt na je 40e. Tip: bezoek een Ericson Specialist bij jou in de buurt en vraag om een gratis huidanalyse. Ze helpt je graag.

Anti-Aging op je 20e

Het blijkt dat je moeder gelijk had. Het belangrijkste in je twintiger jaren is het dragen van zonbescherming. Je gooit misschien voorzichtigheid makkelijk aan de kant op een prachtige zonnige dag, maar je moet een product gebruiken met een SPF van 30 of hoger. Als je nog steeds lijdt aan post-puberale acne (dit komt vaak voor), kies dan een sunblock, dit zal minder snel puistjes veroorzaken. In aanvulling op je dagelijkse regelmatige reiniging-en-hydraterende regime, zorgt het dagelijks gebruik van een Vitamine C Serum dagelijks voor een heldere huid en productie van collageen.

Anti-Aging op je 30e

Je zult de eerste tekenen van beschadiging door de zon zien in de vorm van fijne lijntjes rond de ogen. Soms hier en daar wat pigmentvlekken zodat je huid er niet egaal uitziet. Om rekening te houden met de ongewenste ontwikkelingen in je dertiger jaren is het belangrijk om vooral ‘s nachts een Vitamine A serum te gebruiken. Als je de pigmentvlekken op je gelaat erg storend vindt, kun je daar specifiek op werken of een manuele microdermabrasie laten uitvoeren door een Ericson Specialist. Dit maakt je huid egaler en stralender.

Anti-Aging op je 40e

Als je je 40e verjaardag hebt gevierd zien de ouderdomsvlekken en rimpels die je in je dertiger jaren hebt opgemerkt er steeds donkerder en duidelijker uit. Je ontwikkelt expressie- en fronsrimpels. Als die rimpels je hoofdpijn geven kun je ze op trefzekere wijze verminderen.

Anti-Aging op je 50e

Als het aankomt op je gezicht gaat dit decennium vaak over “verlies in volume”. Vet wat vroeger rondom je jukbeenderen zat, begint naar beneden te zakken. Daarnaast verlies je volume in het midden van je gelaat. Om deze problemen te bestrijden raden we je zowel een plantaardige aanvulling van je natuurlijke DHEA-hormoon als een liftende behandeling aan.

Anti-Aging op je 60e

Als je ouder wordt,  worden de lijnen in je gezicht meer en meer zichtbaar. Je hebt nu een aantal rimpels rond je mond en nog meer verlies aan volume. Nu is het zaak om je DNA te beschermen en om je huid te regenereren. Maar hoe zit het met het drinken van veel water – wordt niet verondersteld dat dat de manier is om voor altijd je huid jong te houden? Dat is een mythe. Het is geweldig voor je nieren, maar er zijn geen studies die aantonen dat als je 8 tot 10 glazen per dag drinkt, je huid er op vooruit gaat. Anti-Aging vraagt om een gedragsverandering die je elke ochtend en elke avond je huid laat verzorgen. Anti-Aging tips voor alle leeftijden.

Author Info

Maaike

No Comments

Post a Comment