Esthetische Klinieken merken vraag nazorg

Esthetische Klinieken merken vraag nazorg

Esthetische Klinieken: voor-en nazorg

Esthetische klinieken, zo hebben we uit ervaring geleerd, merken dat er naast chirurgische ingrepen steeds meer vraag komt voor nazorg door de cosmetische kliniek zelf. Cliënten staan open voor een persoonlijk en professioneel advies voor een huidverzorging die nauw aansluit bij de ingreep of behandeling die hij of zij heeft ondergaan. De consument anno is kritisch en is resultaatgericht maar willen ook een langdurig resultaat. Een “maatkostuum” voor- en nazorg die naadloos aansluit bij de aard van de ingreep of behandeling, maar ook past huidtype en huidconditie. De ervaring heeft geleerd, dat de cliënt dan direct de betreffende huidverzorgingsproducten wil aan aanschaffen.

Esthetische Klinieken Merk

De Mediskincare van Ericson Laboratoire slaat sinds 1962 de brug tussen cosmetische chirurgie en beauty therapie. De behandelingen en producten van dit merk zijn geschikt ook als voor of na behandeling bij een chirurgische ingreep. Veel ingrediënten zijn direct afkomstig uit het medische veld, zo blijft Ericson trouw aan haar oorsprong die ligt in de jaren ’60 van de vorige eeuw.

Facelift

Ericson Laboratoire bied compleet assortiment wat betreft anti-aging. Bijvoorbeeld bij voorbehandeling en nabehandeling van een facelift is de Energy Lift behandeling een goede aanvulling. Uiteraard toe te passen na het ‘groene licht” van de behandeld arts.

Voor directe nazorg van laserbehandelingen hebben we Meso-Vit producten die direct (!!) na de laserbehandeling kunnen worden aangebracht en voorts een kalmerende en herstelbespoedigende werking garanderen. naast comfort. Ook voor de verzorging in de weken na de laserbehandeling biedt het merk een oplossing.

Voor & Nazorg Injectables

Voor de nazorg bij inspuitingen heeft Ericson diverse producten die worden ingezet na een injectable. Deze producten worden na de injectie elke dag gebruikt ter ondersteuning en versterking van het resultaat van de behandeling. Ook na injectables in de lippen heeft Ericson een aanvullend product voor verzorging de lippen. Door deze professionele complete en verzorging creëert u met uw cliënt een nauwe band en zal ongetwijfeld bij u terug komen voor de aanschaf van producten.

Mediskincare sinds 1962

Kortom, met Ericson Laboratoire Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid-en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Author Info

Maaike

No Comments

Post a Comment