Facelift zonder operatie – Energy Lift

Facelift zonder operatie – Energy Lift

Facelift: als wij zeggen je huid in 42 dagen 10 jaar jonger dan zeg jij…?

Facelift zonder operatie, non chirurgische facelift zo je wilt, is een vak apart. De meeste dames en heren zijn wantrouwend als het om cosmetica reclames gaat.  mooiste reclames komen voorbij met de meest mooie jonge strakke huidjes en dan gaat het om een anti-age product. Dat is natuurlijk hartstikke raar en onaannemelijk. Wanneer je ouder wordt gaat je huid verslappen en in conditie achteruit, juist dan is het een kunst om de huid te verjongen. Een jonge gezonde huid heeft geen versteviging nodig dus al die reclames zijn verleidend.

Ericson Laboratoire komt liever met duidelijke resultaten in plaats van mooie praatjes.

Facelift voor wie?

Ericson Laboratoire heeft de non chirurgische oplossing voor veroudering en verslapping. Energy Lift is speciaal geschikt voor dames vanaf 40 jaar die merken dat hun huid verslapt of verouderd. Energy Lift verstrakt niet alleen de huid het zorgt ook voor regeneratie van de huidweefsels en verbeterd de structuur van de huid. Daardoor verminderen rimpels en word de elasticiteit van de huid gestimuleerd.

Klinisch evaluaties en testen die in vivo en in-vitro, zijn uitgevoerd zijn op de huid van dames tussen de 40 en 60 jaar tonen aan dat na een kuur van 42 dagen de dichtheid en de textuur van de huid overeenkomt met dezelfde huid 10 jaar eerder!

Je huid in relatie tot een facelift

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat de huid vanaf je 25ste gaat verouderen. Dit komt doordat de cel productie vertraagd en de huid een vocht tekort krijgt. Doordat de huid uit balans raakt is zij gevoeliger voor invloeden van buiten en van binnen af. De huid verliest haar elasticiteit en daardoor kunnen we fijne lijntjes of rimpeltjes ontstaan. Wanneer we ouder worden zullen deze rimpeltjes ook dieper worden om dat de structuren van de huid blijven veranderen. De huid verliest ongeveer 20% aan dikte tijdens het ouderdomsproces in de huid en daardoor treedt er verslapping op. De huid heeft een minder snelle cellulaire vermenigvuldiging en een vermindert aantal collageen -en elastinevezels . De huid biedt bescherming en stevigheid en dat is te danken aan bepaalde cellen. Namelijk de fibroblasten, deze cellen zijn verantwoordelijk voor de aanmaak en het onderhoudt van de extracellulaire matrix. Hier vind ook de productie van collageen en elastine vezels plaats.

Extracellulaire matrix

De extracellulaire matrix is opgebouwd uit vezelachtige eiwitten zoals collageen, fibronectines en elastine en uit proteoglycanen en glycosaminoglycanen (GAG’s.) De extracellulaire matrix is omringt door glycoproteines, wat bestaat uit proteoglycanen en glycosaminoglycanen (GAG’s) . Een proteoglycaan is de combinatie van een eiwit en een glycosaminoglycaan en kan buiten de cel functioneren om zo een deel te worden van de extracellulaire matrix. Niet in de vorm van een Proteoglycaan maar als chondroïtinesulfaat , keratine sulfaat , heparansulfaat of ze kunnen als bestanddeel van het plasmamembraam functioneren. De proteoglycanen zijn van essentieel belang voor de collageenvezels omdat ze water aan zich kunnen binden en daardoor de elastische vezels veerkrachtiger kunnen maken.

De extracellulaire matrix kun je daarom ook omschrijven als een natuurlijke spons

Maar wanneer je ouder wordt neem de synthese van de proteoglycanen af waardoor de huid als het ware uitdroogd. De fibroblasten worden ouder en zijn niet meer in staat om de extracellulaire matrix in conditie te houden en daardoor verslapt de huid en worden de huidstructuren minder. Doordat de fibroblasten de belangrijkste cellen zijn van het bindweefsel zijn en verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van belangrijke steunweefsels is het belagerijk om deze optimaal in conditie te houden. Wanneer de fibroblasten verouderen gaat de huid achteruit en zal ze gaan verslappen. De fibroblasten zijn dan niet meer in staat om extra elastische weefsels aan te maken en zal daardoor stevigheid verliezen. De huid geeft geen goede ondersteuning meer aan de opperhuid en daardoor zullen rimpels verschijnen.

ENERGY LIFT

Deze behandeling van Ericson is een “facelift in een uur” behandeling. Direct na de behandeling ziet de klant het resultaat, de kaakcontour is strakker en de huid op de jukbeenderen heeft weer volume. Niet alleen de buitenkant heeft een behandeling gehad met resultaat, ook de binnenkant. De dieper huidlagen hebben dankzij de unieke werkstoffen van Ericson Laboratoire een boost gekregen. Energy Lift heeft namelijk een stimulerend effect op de lederhuid en activeert de aanmaak van de fibroblasten. En zoals eerder beschreven zijn deze verantwoordelijk voor de extracellulaire matrix en de elastische vezels. Energy lift beschermt de groeifactoren van de fibroblasten. De groeifactoren zijn proteïnen of peptiden die verantwoordelijk zijn voor verschillende fysiologische functies. Groeifactoren bevinden zich niet alleen in de fibroblasten maar ook in het zenuwstelsel (NGF) ebn bijvoorbeeld de hersenen (BDNF). Andere groeifactoren spelen een rol in de huid zoals de fibroblastgroeifactor (FGF) FGF bevatten tussen de 115 en 268 aminozuren en de meest belangerijke FGF is de FGF-2. Deze heeft de meeste activiteit waaronde de celverniewing en de ontwikkeling van fibroblasten en ze zijn verantwoordelijk voor de synthese van de matrix macromoleculen ( proteoglycanen ) die essentieel zijn voor een gezond stevig weefsel.

LineFactor

Het laboratorium van Ericson Laboratoire is altijd op zoek naar de nieuwste ingrediënten. En wanneer ze een werkzaam ingrediënt hebben gevonden vragen ze daar patent op aan zodat wij het alleenrecht hebben voor een bepaalde tijd. Linefactor is zo’n ingrediënt en is een actief ingrediënt tegen veroudering. Linefactor is afkomstig uit de vruchten van een select , gezuiverd extract van Hibiscus zaden . Vit actieve nieuwe anti-age ingrediënt onderhoud de FGF – 2 niveaus door het nabootsen van de natuurlijke bescherming van specifieke proteoglycanen in de extracellulaire matrix .

Om de activiteit van Linefactor te bewijzen zijn er in-vivo en in-vitro testen uitgevoerd. Linefactor stimuleert de cellulaire ontwikkeling zelfs met 148%. Tests hebben bewezen dat wanneer de FGF-2 beschermt wordt door Linefactor het in staat is om meer fibroblasten te ontwikkelen. Daarnaast geeft Linefactor de collageensynthese een enorme boost. Doordat de FGF-2 toenemen dankzij de bescherming van Linefactor wordt er meer collageen angemaakt dankzij de toename van de GAG’s. De huid zal veerkrachtiger zijn en is beter beschermt tegen veroudering.

Facelift behandeling in jouw schoonheidssalon of kliniek?

Wij organiseren elke maandag discovery workshops en trainingen voor professionals. Vraag vandaag nog informatie aan of schrijf je direct in!

Author Info

Maaike

Comments ( 2 )

Post a Comment