Huidvernieuwing

Huidvernieuwing

Huidvernieuwing met Skin Repair Bio. De huid wordt elke dag blootgesteld aan alle soorten van stress: zon, kou, vervuiling, allemaal factoren die het oppervlak van de epidermis kunnen beschadigen. Hierdoor kun je een droge, ruwe huid krijgen en kan het verouderingsproces versnellen. De huidbarrière speelt een vitale rol in het reguleren van water in de huid. Wanneer de huid beschadigd is of als de corneocyte barrière in een slechte staat is kan de huid het natuurlijke vocht niet vast houden waar door de huid vochtarm wordt. Dit noemen wij ook wel dehydratatie.

Huidvernieuwing met Skin Repair Bio

Huidvernieuwing met WegdistelHuidvernieuwing met Skin Repair Bio omvat een nieuw actief bestanddeel dat tot stand is gekomen dankzij biotechnologie. Het is een extract van de Onopordum acanthium (Wegdistel), bekend om zijn helende eigenschappen bij de behandeling van brandwonden. Skin Repair Bio brengt de synthese van de drie essentiële eiwitten die zijn betrokken bij de huiddifferentiatie weer op gang: Involucrine, Loricrine en Lekti. Dit bevordert de synthese van de NMF-factoren en dragen bij aan de verbetering van de huidbarrière functie door de microarchitectuur van de hoornlaag te versterken.

Skin Repair Bio biedt de mogelijkheid om het herstelproces van de huid ten gevolge van ernstige beschadigingen, te stimuleren.

Skin Repair Bio en onze behandeling voor evenwichtsherstel droge huid

Huidvernieuwingsmerk in kliniek, schoonheidssalon of spa en medispa.De doeltreffendheid van deze behandeling is te danken aan het zelf aanpasbaar vermogen. Het kan de herstellende werking aanpassen naargelang de huidconditie: het garandeert een wederopbouw van de beschadigde huid en helpt bij een natuurlijke vernieuwing van de gezonde huid.

De Hydra Clinic behandeling zorgt ervoor dat de beschadigde huid wordt hersteld:
• Verhoogde productie van keratinocyten dat leidt tot een epidermisatie vorming van een neo-opperhuid (heropbouw van de cellen).
• Versterking van het anti-dehydratatie schild door verbetering van de cellulaire samenhang en regulatie van het afschilferingsproces voor een volledig herstel van het barrière-effect.

Skin Repair Bio helpt bij de natuurlijke regeneratie van de opperhuid voor een frissere, gladdere en stralendere huid. Kortom, huidvernieuwing.

Evaluatie van het herstellende vermogen van Skin Repair Bio op de ernstig verbrande huid

Huidvernieuwing van de verbrande huid in een duidelijke foto weergegeven

De testen werden uitgevoerd op de huid van mensen die waren verbrand door UVB bestraling van 10 J/cm2. Het helende effect kan worden beoordeeld door te wijzen op de vorming van een neo-epidermis onder het verbrande gebied of aan de randen van de laesie (sleutellocatie van genezing). De huid van de testpersonen werden om de dag behandeld met een toepassing van Skin Repair Bio om de huid te herstellen: na 11 dagen was het herstellende effect duidelijk zichtbaar en aantoonbaar.

Conclusie: Huidvernieuwing met Skin Repair Bio stimuleert het herstelproces van de huid na ernstig letsel.

In Vivo test: Vochthuishouding

Skin Repair Bio werd dagelijks getest op een panel van 20 vrouwen van 18 tot 61 jaar oud gedurende 5 dagen. Uit analyse van de resultaten blijkt dat elke dag de huid beter in staat is het natuurlijke vocht vast te houden, of te wel het TEWL verminderen elke dag. De daling van de TEWL toont goed herstel van de natuurlijke barrière effect van de huid als gevolg van epidermale reparatie: 30% reductie van TEWL in 5 dagen na de toepassing van Skin Repair Bio om de huid te herstellen.

Huidregeneratie Test

Deze test bewijst de effectiviteit van Skin Repair Bio, het herstelt de huid doordat de synthese van collageen wordt gestimuleerd met 34% .

Toepassingen huidvernieuwing Skin Repair Bio

Door het stimuleren van keratinocyten kan Skin Repair Bio de huid herstellen:

  • Werkt snel om de beschadigde huid te verbeteren.
  • Verhoogt proliferatie en goede celdifferentiatie.
  • Reconstructie van de natuurlijke huidbarrière.

Bovendien herstelt Skin Repair Bio de huid na een laser behandeling.

Huidvernieuwing reparatie van de huid bij beschadigingen door milieu, stress, blootstelling aan de zon, brandwonden of snijwonden

Skin Repair Bio versterkt de huidbarrière waardoor de huid gehydrateerd wordt en soepel en zacht aanvoelt en het evenwicht in de huid wordt hersteld. Dat is huidvernieuwing met Ericson Laboratoire.

Author Info

Maaike

No Comments

Post a Comment