Launching Event Medische Peeling Effect

Launching Event Medische Peeling Effect

[soliloquy id="834"]

Op 8 maart kregen wij een mailtje van Ericson Frankrijk, bij het mailtje was een document toegevoegd van Enzymacid. “MULTIFUNCTIONELE PEELINGBEHANDELING,  MICRO-DERMABRASIE – CHEMISCHE PEELING – ENZYMATISCHE PEELING:  mechanische werking + chemische werking + biologische werking + revitaliserende werking + oplichtende werking.”

We moeten eerlijk toegeven dat we meteen op het puntje van onze stoel zaten, niet vanwege Enzymacid maar meer om het feit dat ze in Frankrijk dachten Novacid te kunnen verbeteren.
De klanten die met Novacid werkten kregen het ook even benauwd toen we vertelden dat Novacid ging vervallen. Een beetje in shock maar toch nieuwsgierig begonnen we het document door te nemen en na ongeveer 3 minuten waren de plannen voor het Enzymacid Event al gemaakt.

Wat een fantastische peeling en wat een nieuwe kansen!

We wisten meteen dat we dit groots moesten gaan aanpakken, en Enzymacid in de sportlights moesten gaan plaatsen. Deze lijn is zo uniek en zo vooruitstrevend dat het absoluut een podium verdient. En voor we het wisten was het 14 oktober 2013 en was het tijd om Enzymacid te lanceren.

Speciaal voor deze avond hebben we de WesterLiefde gehuurd in Amsterdam, een prachtige locatie met een leuk programma. Voor zo’n dag kun je veel plannen maar helaas niet het weer, maar dat mocht de sfeer niet beinvloeden. Onze gasten werden vanaf de parkeergarage begeleid door het speciale Enzymacid support team en ontvangen met een warm kopje koffie of thee en iets lekkers.
De Ericson Professionals namen plaats in de prachtig gedecoreerde zaal en kregen een warm welkom. En toen in eens:

LAUNCHING TIME

Onze gasten werden getrakteerd op een Enzymacid film trailer waar alle hoogte punten van Ericson Laboratoire voorbij kwamen. Aan de reacties in de zaal te merken was iedereen nieuwsgierig geworden. Na de film was het tijd voor het serieuze deel, hoe werkt het, wat doet het en wat kan Enzymacid voor mij betekenen. Speciaal voor deze avond was Fabienne uit Frankrijk gekomen, zij is internationaal trainster voor Ericson Laboratoire.
Fabienne en Stien verzorgden de presentatie en gaven extra uitleg over de ‘5 High Tech’ ingrediënten. Enzymacid is een drievoudige peeling die gebruikt maakt van een manuele microdermabrasie, 8 verschillende fruitzuren en gestabiliseerde Enzymen en vitamine C.

Bedankt Ericson Professionals..!

En om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe salon behandeling en thuisproducten was er gelegenheid om in het tweede deel van de avond alle producten te bekijken, te ruiken en te voelen.
Karin, Monique en Fabienne verzorgden de product demonstraties en iedereen kon meteen vragen stellen, en er waren lekkere hapjes en drankjes.  Maar aan al het goede komt een eind en rond half 10 was het tijd om alles nog een keertje kort samen te vatten en de gasten te bedanken voor hun komst.  aan het eind kreeg iedereen die aanwezig was een goodybag mee en iets lekkers voor onderweg. Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond en onze gasten gingen met een enthousiast gevoel weer richting huis, vol goede moed om snel met Enzymacid aan de slag te gaan!  Bedankt, lieve partners..!

Author Info

Maaike

Comments ( 2 )

Post a Comment