Natural Face Lifting massage: de behandeling

Natural Face Lifting is een manuele behandeling om je gezicht, hals en decolleté te verjongen. De slappe huid in je gezicht wordt verstevigd, de rimpels vervagen, de oogcontouren worden gladder en je krijgt een strakkere en een elastischere huid. De behandeling bestaat uit een uitgebreide intake voor het vaststellen van het aantal behandelingen.

Lees hier meer over Natural Face Lifting >

De intake
Natural Face Lifting start altijd met een, gratis en vrijblijvende, intake. Dit is een uitgebreide intake waarbij we onder andere kijken naar de gezondheidssituatie en de conditie van de huid. Afhankelijk van de huidconditie kunnen 5, 10 of 15 behandelingen voorgesteld worden. Per week kunnen één of twee behandelingen in de salon plaatsvinden. Voor een langer blijvend resultaat wordt de combinatie met de Sculpting thuisbehandeling aanbevolen. Uiteraard krijg je korting wanneer je gebruik maakt van het complete behandelplan, inclusief de thuisbehandeling.

De behandeling
De Natural Face Lifting behandelingen in de salon zijn zeer ontspannen en aangenaam. Je krijgt een intensieve massage op het bindweefsel en de botstructuur, zodat de huid wordt geprikkeld en haar zelfherstellende vermogen gestimuleerd wordt. Meteen na de eerste behandeling merk je al dat je huid steviger en jonger aanvoelt.

Zelf thuis behandelen
Als je kiest voor de combinatie van de Natural Face Lifting massage met de Sculpting thuisbehandeling, krijg je uitgelegd welke oefeningen je moet doen om je gezicht in optimale conditie te brengen en te houden. Dit kunnen, afhankelijk van de huidconditie, oefeningen zijn voor de bovenkant van het gezicht, het midden, de hals & decolleté.

Lees hier meer over de thuisbehandeling >

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake
Wil je meer weten over Natural Face Lifting? Of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvende intake? Bel dan naar 06-55761928 of maak gebruik van het contactformulier. Maaike staat klaar om je te helpen!