Natural Face Lifting

Wil je je rimpels verwijderen op een natuurlijke wijze? Wil je gladdere oogcontouren en een strakkere huid? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor Natural Face Lifting bij Solaris Totaalkosmetiek in Eindhoven. Maaike Broexman is een erkend Natural Face Lifting Massagetherapeut en ze zal op basis van je huid een persoonlijke behandelplan opstellen.

Wat is Natural Face Lifting?
Natural Face Lifting is een manuele behandeling om je gezicht, hals en decolleté te verjongen. Door middel van verschillende technieken is het mogelijk om het resultaat van een facelift op een natuurlijke wijze te bereiken. Deze natuurlijke facelift is geschikt voor vrouwen én mannen. Voor elk huidtype en voor iedere leeftijd. Al na één behandeling zul je verbetering zien.

Het resultaat van Natural Face Lifting:

  • rimpels vervagen,
  • gladdere oogcontouren,
  • een strakkere en elastischere huid,
  • liftend effect op huidverzakkingen,
  • betere doorbloeding van de huid en de spieren in het gezicht,
  • vochtophopingen (bijv. rond de ogen) verdwijnen,
  • verbetering direct merkbaar na één behandeling.

Natuurlijke facelift: de behandeling
De Natural Face Lifting behandeling start met een gratis en vrijblijvende intake, waarbij op basis van de gezondheidssituatie en de conditie van de huid het aantal behandelingen wordt vastgesteld (5, 10 of 15 behandelingen). Iedere behandeling bestaat uit een intensieve massage op het bindweefsel en de botstructuur.

Lees hier meer over de Face Lift Massage behandeling >

De thuisbehandeling: Sculpting
De natuurlijke facelift heeft een langer en blijvend resultaat als je zelf thuis ook oefeningen doet. Als je het niet onderhoudt, wordt je huid weer slapper. Daarvoor is de Sculpting thuisbehandeling ontwikkeld, met verschillende eenvoudige oefeningen die je zelf kunt doen. Deze

Lees meer over de thuisbehandeling >

Maak een vrijblijvende afspraak
Wil je meer weten over Natural Face Lifting? Of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvende intake? Bel dan naar 06-55761928 of maak gebruik van het contactformulier. Maaike staat klaar om je te helpen!