Thuisbehandeling & Workshop Gezichtsmassage

De Natural Face Lift behandeling heeft een langer en blijvend resultaat als je zelf thuis oefeningen doet. Daarvoor is de Sculpting thuisbehandeling ontwikkeld, met oefeningen die je heel makkelijk zelf kunt doen. De oefeningen kunnen gecombineerd worden met de Natural Face Lift behandelingen, maar je kunt ook los kiezen voor de ‘Workshop Gezichtsmassage – Fitness voor je Huid’.

Workshop Gezichtsmassage– fitness voor je huid!

We gaan met zijn allen naar de sportschool om de spieren te trainen, maar hoe zit dat met de spieren in je gezicht? Als je de spieren in je gezicht niet traint, verslappen ze ook. En daarom kun je bij Solaris Totaalkosmetiek terecht voor een workshop gezichtsmassage. Gezichtsgymnastiek met eenvoudige oefeningen die je zelf thuis kunt doen.

Drie verschillende workshops

Ieder onderdeel van het gezicht moet op een andere manier ‘getraind’ worden. Daarom bieden wij drie verschillende workshops aan, die natuurlijk ook met elkaar gecombineerd kunnen worden:

  • Bovenkant gezicht: massage van het voorhoofd, de ogen, kraaienpootjes en naar beneden hangende oogleden.
  • Midden van het gezicht: massage van de jukbeenlijn, de bovenlip, onderlip en de kaaklijn.
  • Hals & decolleté: oefeningen voor de onderkin, hals en decolleté.

Inhoud van de workshop gezichtsgymnastiek

De workshops worden verzorgd door Maaike Broexman, erkend Natural Face Lifting Massagetherapeut. Ze neemt de tijd voor je en geeft je naast oefeningen ook een huidadvies. Na afloop krijg je een kaart mee naar huis, waar alle oefeningen op staan. De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Ontvangst met een kopje koffie / thee en wat lekkers;
  • Gezichtsreiniging;
  • Eventueel een lichte peeling;
  • Een kort huidadvies;
  • Aanbrengen van serum (crèmes hebben geen vat voor de massage);
  • Starten met de massage-oefeningen, stap voor stap leer je hoe je zelf je gezicht kunt masseren;
  • Met behulp van de kaart die je meekrijgt, ga je zelf thuis de oefeningen doen.

De prijzen
Een workshop kost €50,- per persoon, per gedeelte van het gezicht (zie ook de drie verschillende workshops). Daarbij zit de kaart inbegrepen. In combinatie met de Natural Face Lift behandelingen kosten de workshops wordt een aantrekkelijk prijsvoorstel gedaan.

Hoeveel personen?
Per workshop kunnen maximaal twee personen deelnemen, om optimaal aandacht te kunnen geven aan iedere deelnemer. Neem dus gerust je vriendin of moeder mee!

Kan ook op locatie
Wil je de workshop gezichtsmassage met meer dan twee personen volgen? Dat kan! Maaike komt dan op locatie (binnen een straal van 20 km rondom Eindhoven, anders reiskosten in overleg) de workshop geven.

Maak een afspraak voor een workshop
Wil je meer weten over de workshops of wil je een afspraak maken. Bel dan naar 06-55761928 of maak gebruik van het contactformulier. Maaike staat klaar om je te helpen!

Wacht niet langer en start nu ook met gezichtsgymnastiek!