Voordelen van een vette huid

Voordelen van een vette huid

Voordeel van een vette huid

Als je een vette huid hebt dan heb je geluk, een vette huid veroudert minder snel dan een droge-en/of vochtarme huid. Goed gebruik van de juiste producten zorgt ervoor dat ook een vette huid kan stralen in plaats van glimmen.

Een vette huid verzorgen hoeft geen complexe onderneming te zijn. 

1 van de bijzondere kenmerken van  de vette huid is dat de talgafscheiding  per zone anders kan zijn en daardoor  ook de reacties kunnen verschillen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze zones om de vette huid effectief te kunnen behandelen.  Een glanzende huid en overmatige schilfervorming,  een grauwe, vlekkerige huid, vergrote poriën en vooral mee-eters en littekentjes. Dit zijn veel voorkomende problemen die gemakkelijk kunnen worden aangepakt met passende huidverzorgingsproducten.

Hoe herken je de vette huid ? 

Een goede manier om te zien of je een vette huid hebt is om halverwege de dag een tissue te nemen en op je gelaat te drukken. Als er een olieachtige substantie op de tissue komt wil dat meestal zeggen dat je een vette huid hebt. Een vette huid is meestal ook veel dikker, en je hebt sneller open porieën, zwarte puntjes en verstopte talgkliertjes.

Een vette huid hydrateren ?

Vergeet niet te hydrateren als je een vette huid hebt. Veel mensen  met een vette huid  willen geen crème gebruiken, ze willen niet nog een laag op de huid aanbrengen. Maar je huid kan ook als je een vette huid hebt gedehydrateerd raken. Gebruik dus een hydraterende crème zowel ‘s avonds als ‘s  ochtends na je gelaatsreiniging, maar gebruik kleine hoeveelheden over het hele gelaat en vergeet ook je hals en decolleté niet want deze zones tonen al snel huidveroudering. Wist je dat je ook in Volendam je vette huid met Ericson Laboratoire’s huidverbetering kan laten behandelen?

Bron

Author Info

Maaike

No Comments

Post a Comment